Нагетси – 10 рецептів в домашніх умовах

Рецепт з індички

Щоб приготувати нагетси з індички, будуть потрібні:

  • 400 г філе індички;
  • 2 часникового зубчики;
  • 2 яйця;
  • панірувальні сухарі;
  • перець, сіль;
  • рослинне масло.

Приготування:

  • Підготовлене філе нарізають на шматочки товщиною в 1 см.
  • Часник очищають і видавлюють в миску. Додають сіль і мелений перець.
  • Все перемішують.
  • Одержаним складом натирають шматочки індички і залишають на 15 хвилин.
  • Збивають яйця з сіллю.
  • Кожен шматочок індички умочують в яєчної суміші, а потім обвалюють у сухарях.
  • Обсмажують на розігрітій сковороді в олії. Робити це треба на повільному вогні, накривши кришкою.
  • Нагетси підрум’янюють її з обох сторін і викладають на серветку.

Подають хрустку закуску зі свіжими овочами.

Дивіться також:  Плов з нутом – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху