Рецепт з індички
Щоб приготувати нагетси з індички, будуть потрібні:
- 400 г філе індички;
- 2 часникового зубчики;
- 2 яйця;
- панірувальні сухарі;
- перець, сіль;
- рослинне масло.
Приготування:
- Підготовлене філе нарізають на шматочки товщиною в 1 см.
- Часник очищають і видавлюють в миску. Додають сіль і мелений перець.
- Все перемішують.
- Одержаним складом натирають шматочки індички і залишають на 15 хвилин.
- Збивають яйця з сіллю.
- Кожен шматочок індички умочують в яєчної суміші, а потім обвалюють у сухарях.
- Обсмажують на розігрітій сковороді в олії. Робити це треба на повільному вогні, накривши кришкою.
- Нагетси підрум’янюють її з обох сторін і викладають на серветку.
Подають хрустку закуску зі свіжими овочами.