З часником в кукурудзяній паніровці
Нагетси в кукурудзяного паніровці виходять смачними і хрусткими.
Роблять їх з наступних продуктів:
- 1 куряча грудка;
- 100 г солоних кукурудзяних пластівців;
- 2 яйця;
- 100 г борошна;
- сіль, перець;
- 1 зубчик часнику;
- 150 мл олії.
Покроковий рецепт:
- Куряче філе нарізають на прямокутні шматочки або великі смужки.
- Маринують його в тертому часнику, солі, перець.
- Пластівці подрібнюють за допомогою ступки.
- Збивають яйця віночком.
- Опускають шматочки філе в борошно, потім в яйце, а потім у сухарі.
- Смажать нагетси по 4-5 хвилин з кожного боку.
Смак страви нагадує курячі стрипсы з KFC.