З курячого фаршу
Нагетси з курячого фаршу готуються так само легко, як із шматочків філе.
Знадобляться наступні продукти:
- 500 г фаршу;
- 4 столові ложки борошна;
- 2-3 яйця;
- склянка сухарів;
- сіль, перець;
- 150 мл рослинного масла;
- петрушка.
Приготування:
- До фаршу додають рубану зелень, сіль і перець. Можна купити куряче філе і самостійно подрібнити його в м’ясорубці.
- Фарш добре вимішують і відбивають, щоб він став щільним і еластичним.
- Його ділять на рівні порції і скачують кульки завбільшки з тенісний м’ячик. Повинні вийти круглі котлетки з рівними краями.
- У мисці збивають яйця виделкою.
- Акуратно обвалюють нагетси у борошні, змочують у яйцях і панірують.
- Форму котлет підправляють і смажать їх на розігрітій сковороді в олії по 4-5 хвилин з кожного боку.
- Нагетси розкладають на паперовому рушнику і подають до столу гарячими.
Щоб надати страві аромат, панірувальні сухарі змішують з ложкою каррі або куркуми.