Нагетси – 10 рецептів в домашніх умовах

З курячого фаршу

Нагетси з курячого фаршу готуються так само легко, як із шматочків філе.

Знадобляться наступні продукти:

  • 500 г фаршу;
  • 4 столові ложки борошна;
  • 2-3 яйця;
  • склянка сухарів;
  • сіль, перець;
  • 150 мл рослинного масла;
  • петрушка.

Приготування:

  • До фаршу додають рубану зелень, сіль і перець. Можна купити куряче філе і самостійно подрібнити його в м’ясорубці.
  • Фарш добре вимішують і відбивають, щоб він став щільним і еластичним.
  • Його ділять на рівні порції і скачують кульки завбільшки з тенісний м’ячик. Повинні вийти круглі котлетки з рівними краями.
  • У мисці збивають яйця виделкою.
  • Акуратно обвалюють нагетси у борошні, змочують у яйцях і панірують.
  • Форму котлет підправляють і смажать їх на розігрітій сковороді в олії по 4-5 хвилин з кожного боку.
  • Нагетси розкладають на паперовому рушнику і подають до столу гарячими.

Щоб надати страві аромат, панірувальні сухарі змішують з ложкою каррі або куркуми.

Дивіться також:  Гуляш по-угорськи – 6 рецептів
Прокрутка до верху