Нагетси – 10 рецептів в домашніх умовах

З кунжутом

Особлива подвійна паніровка з кунжутом дозволяє зберегти м’ясний сік і зробити страву більш хрустким.

Для приготування знадобляться:

  • 300 г курячого філе;
  • 2 яйця;
  • 1 чайна ложка гірчиці;
  • 2 столові ложки борошна;
  • 3 великі ложки кунжуту;
  • 6 столових ложок панірувальних сухарів;
  • сіль, спеції;
  • олія для смаження.

Покрокове приготування:

  • У мисці збивають яйця з гірчицею, сіллю і спеціями.
  • В окрему тарілку насипають борошно, а в іншій ємності змішують сухарі і кунжут.
  • Філе нарізають на шматочки, солять.
  • Кладуть спочатку в борошно, потім у яєчно-гірчичний кляр.
  • Акуратно обкачують у сухарях з кунжутом.
  • Обсмажують шматочки на середньому вогні з закритою кришкою по 3-4 хвилини з кожного боку.

При бажанні можна приготувати нагетси у фритюрниці. У будь-якому випадку необхідно дати маслу стекти, поклавши смажені шматочки на паперовий рушник.

Дивіться також:  Підлива до макаронів – 7 рецептів
Прокрутка до верху