З кунжутом
Особлива подвійна паніровка з кунжутом дозволяє зберегти м’ясний сік і зробити страву більш хрустким.
Для приготування знадобляться:
- 300 г курячого філе;
- 2 яйця;
- 1 чайна ложка гірчиці;
- 2 столові ложки борошна;
- 3 великі ложки кунжуту;
- 6 столових ложок панірувальних сухарів;
- сіль, спеції;
- олія для смаження.
Покрокове приготування:
- У мисці збивають яйця з гірчицею, сіллю і спеціями.
- В окрему тарілку насипають борошно, а в іншій ємності змішують сухарі і кунжут.
- Філе нарізають на шматочки, солять.
- Кладуть спочатку в борошно, потім у яєчно-гірчичний кляр.
- Акуратно обкачують у сухарях з кунжутом.
- Обсмажують шматочки на середньому вогні з закритою кришкою по 3-4 хвилини з кожного боку.
При бажанні можна приготувати нагетси у фритюрниці. У будь-якому випадку необхідно дати маслу стекти, поклавши смажені шматочки на паперовий рушник.