Налисники з сиром – 8 смачних рецептів приготування традиційної страви української кухні

Страва української кухні з родзинками

В українській традиції налисники обов’язково готуються з родзинками, що надає виробам повноту смаку.

Для виконання рецепта необхідні:

  • 9 яєць;
  • 30 г цукру;
  • ½ Кг сиру;
  • 1 л молока;
  • 30 мл рослинного масла;
  • 300 г борошна;
  • 100 г коричневого цукру;
  • щіпка солі;
  • 50 г родзинок;
  • шматочок вершкового масла.

Хід робіт полягає в наступному:

  • Сіль і цукор всипати в глибоку посудину, де збиваються з ⅔ яєць.
  • Після додавання теплого молока, поступово втручається борошно.
  • Випікаються тонкі налисники.
  • Для створення начинки жовтки яєць залишилися, перетираються з сиром і коричневим цукром.
  • В однорідну масу викладається родзинки.
  • Вироби покриваються сирною замазкою.
  • З млинців з начинкою формуються конвертики, поміщаються у форму для випікання, де на вироби викладається по шматочку вершкового масла.
  • Випікаються налисники 15 хвилин при 200°C.
Дивіться також:  В’ялені помідори: як приготувати в домашніх умовах. 8 рецептів страв з в’яленими помідорами
Прокрутка до верху