Налисники з сиром – 8 смачних рецептів приготування традиційної страви української кухні

На основі крохмалю

Спробувавши налисники на крохмалі, гості обов’язково попросять поділитися секретом ніжних виробів.

Готуються десерт з:

  • 6 яєць;
  • 100 г крохмалю;
  • 15 мл соняшникової олії;
  • 500 г сиру;
  • 100 мл сметани;
  • 300 мл молока;
  • шматочки вершкового масла;
  • солі і цукру.

Черговість дій:

  • У ємність, де знаходяться розтерті ½ цукру, щіпка солі і 4 яйця, всипається крохмаль.
  • Після отримання однорідної структури в тісто вливається молоко.
  • З борошняної маси випікаються тоненькі налисники, з яких формуються конвертики з начинкою з сиру, попередньо розтертого з рештою яйцями і цукром.
  • Конвертики укладаються у форму, де рясно вкриваються сметаною, а потім відправляються в гарячу духовку на 15 хвилин.
  • Тривалість може змінюватись, в залежності від бажаної рум’яності виробів.
Дивіться також:  Що приготувати з курячого філе? 13 рецептів приготування
Прокрутка до верху