На основі крохмалю
Спробувавши налисники на крохмалі, гості обов’язково попросять поділитися секретом ніжних виробів.
Готуються десерт з:
- 6 яєць;
- 100 г крохмалю;
- 15 мл соняшникової олії;
- 500 г сиру;
- 100 мл сметани;
- 300 мл молока;
- шматочки вершкового масла;
- солі і цукру.
Черговість дій:
- У ємність, де знаходяться розтерті ½ цукру, щіпка солі і 4 яйця, всипається крохмаль.
- Після отримання однорідної структури в тісто вливається молоко.
- З борошняної маси випікаються тоненькі налисники, з яких формуються конвертики з начинкою з сиру, попередньо розтертого з рештою яйцями і цукром.
- Конвертики укладаються у форму, де рясно вкриваються сметаною, а потім відправляються в гарячу духовку на 15 хвилин.
- Тривалість може змінюватись, в залежності від бажаної рум’яності виробів.