Налисники з сиром – 8 смачних рецептів приготування традиційної страви української кухні

Налисники з сиром, запечені в сметані

Ніжні налисники з сиром та родзинками, які так люблять діти, готуються з:

  • 5 яєць;
  • 150 г цукру;
  • 750 мл молока;
  • 450 г борошна;
  • щіпки солі;
  • ½ Стопки рослинного масла;
  • ½ Кг сиру;
  • ванільного цукру;
  • жмені родзинок
  • шматочки вершкового масла;
  • 150 мл сметани.

Етапи підготовки:

  • Замішують рідке тісто з таких продуктів, як 3 яйця, ⅓ цукру, молок, сіль і борошно.
  • З борошняної маси випікаються налисники, які діляться на четвертинки.
  • Сир і яйця, що залишилися, розтираються з такою ж кількістю цукру, що знадобилося для тесту, а після змішується з ваніліном і родзинками.
  • У центр четвертинок викладається начинка, щоб вийшло сформувати рулетики, які в подальшому укладаються в вогнетривку форму.
  • Вироби пересипаються цукром, притрушиваются вершковою стружкою і заливаються сметаною.
  • Випікається ситний десерт 15-20 хвилин.
Дивіться також:  Свинина на сковороді – 12 рецептів, як смачно приготувати відбивні, піджарку, стейк і т. д.
Прокрутка до верху