Налисники з сиром – 8 смачних рецептів приготування традиційної страви української кухні

Готуємо з корицею

Щоб приготувати налисники з корицею, слід підготувати:

  • ½ Л молока;
  • 220 г борошна;
  • 2 яйця;
  • 100 г цукру;
  • 50 мл рослинного масла;
  • 300 г сиру;
  • у 3 рази менше чорносливу;
  • 125 мл сметани;
  • по 10 г кориці і вершкового масла.

Етапи приготування:

  • Для отримання повітряної начинки сир з ½ цукру, корицею і сметаною збивається за допомогою блендера.
  • З м’якого чорносливу готуються кубики, які втручаються в начинку.
  • Збиті яйця з цукром змішується з молоком і борошном.
  • З тіста випікаються налисники, які разом з начинкою скочуються ковбаскою.
  • Перед подачею рулетики обсмажують на вершковому маслі.
Дивіться також:  Фарширована куряча грудка – 8 рецептів приготування в духовці, мультиварці, на сковороді
Прокрутка до верху