Готуємо з корицею
Щоб приготувати налисники з корицею, слід підготувати:
- ½ Л молока;
- 220 г борошна;
- 2 яйця;
- 100 г цукру;
- 50 мл рослинного масла;
- 300 г сиру;
- у 3 рази менше чорносливу;
- 125 мл сметани;
- по 10 г кориці і вершкового масла.
Етапи приготування:
- Для отримання повітряної начинки сир з ½ цукру, корицею і сметаною збивається за допомогою блендера.
- З м’якого чорносливу готуються кубики, які втручаються в начинку.
- Збиті яйця з цукром змішується з молоком і борошном.
- З тіста випікаються налисники, які разом з начинкою скочуються ковбаскою.
- Перед подачею рулетики обсмажують на вершковому маслі.