Налисники з сиром – 8 смачних рецептів приготування традиційної страви української кухні

Рецепт від Ольги Матвій

Смачний рецепт десерту від Ольги Матвій, для виконання якого необхідні:

  • 4 яйця;
  • 30 г цукру;
  • щіпка солі;
  • 350 мл молока;
  • 150 мл води;
  • 2 стопки соняшникової олії;
  • 170 г борошна;
  • 300 г сиру;
  • 50 мл сметани.

Хід робіт:

  • Віночком збиваються яйця, до яких додаються сіль, ½ цукру.
  • Після розчинення цукру в ємність виливаються молоко і вода, додається борошно, а через 15 хвилин – соняшникова олія.
  • З тіста випікаються налисники.
  • Сирна начинка з сиру, сметани й цукру, що залишився, використовується для покриття налисників.
  • З млинців з начинкою формуються конвертики.
  • Перед подачею сформовані вироби обсмажуються на сковороді з 2 сторін.

Налисники з сиром – тоненькі млинці з живильним начинкою гарні як для повноцінного сніданку, так і в якості солодкого сюрпризу до чашечці чаю після щільного обіду.

Дивіться також:  Яловичина з картоплею в мультиварці – 7 рецептів приготування жарке
Прокрутка до верху