Котлети по-київськи з начинкою
Інгредієнти:
- 600 г філе курятини;
- ½ Пачки жирного масла;
- 2 столові яйця;
- 3 – 4 ложки борошна;
- 2 – 3 ст. сухарній крихти;
- петрушка і кріп;
- кам’яна сіль;
- рослинне масло.
Приготування:
- Дуже дрібно нарізати всю промиту і обсушену зелень.
- Вершкове масло розрізати на 3 шматочки. Кожен обсипати зеленню. Вони повинні бути повністю покриті кропом і петрушкою.
- Прибрати брусочки масла із зеленню в морозилку.
- Філе курятини розділити на 3 тонких пластинки. Кожну відбити кухонним молоточком. З двох сторін натерти сіллю.
- На кожну пластинку укласти з брусочку масла із зеленню.
- Висипати на різні тарілки борошно і сухарную крихту. В окремій ємності збити яйця з сіллю.
- Щільно загорнути кожну котлету і обваляти в борошні. Потім вмочити в яєчну суміш і запанірувати в сухарній крихті.
Обсмажити заготовки в киплячій олії до рум’яності. Готові котлети перекласти у форму для запікання і відправити на чверть години в духовку при 190 градусах. Подати в гарячому вигляді.