Новорічні страви – 22 популярних рецепта

Котлети по-київськи з начинкою

Інгредієнти:

  • 600 г філе курятини;
  • ½ Пачки жирного масла;
  • 2 столові яйця;
  • 3 – 4 ложки борошна;
  • 2 – 3 ст. сухарній крихти;
  • петрушка і кріп;
  • кам’яна сіль;
  • рослинне масло.

Приготування:

  • Дуже дрібно нарізати всю промиту і обсушену зелень.
  • Вершкове масло розрізати на 3 шматочки. Кожен обсипати зеленню. Вони повинні бути повністю покриті кропом і петрушкою.
  • Прибрати брусочки масла із зеленню в морозилку.
  • Філе курятини розділити на 3 тонких пластинки. Кожну відбити кухонним молоточком. З двох сторін натерти сіллю.
  • На кожну пластинку укласти з брусочку масла із зеленню.
  • Висипати на різні тарілки борошно і сухарную крихту. В окремій ємності збити яйця з сіллю.
  • Щільно загорнути кожну котлету і обваляти в борошні. Потім вмочити в яєчну суміш і запанірувати в сухарній крихті.

Обсмажити заготовки в киплячій олії до рум’яності. Готові котлети перекласти у форму для запікання і відправити на чверть години в духовку при 190 градусах. Подати в гарячому вигляді.

Дивіться також:  Індичка – 19 рецептів смачного приготування
Прокрутка до верху