Новорічні страви – 22 популярних рецепта

Листковий салат з буряком і сиром

Інгредієнти:

  • 250 г вареної буряків;
  • 150 г вареної моркви;
  • 150 г вареної картоплі;
  • 100 г зеленого горошку (консерви);
  • 100 г тертого сиру;
  • класичний майонез і сіль.

Приготування:

  • Дно глибокої салатниці застелити фольгою.
  • Зверху розкласти терту варену буряк. Присолити і промазати майонезом.
  • Далі розподілити терту картоплю, консервований горох, сир і терту моркву. Кожен шар за смаком солити і змащувати соусом.

Перевернути готовий салат на плоску тарілку і акуратно зняти з нього фольгу.

Дивіться також:  Паста з беконом – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху