Закусочні рулетики з шинки
Інгредієнти:
- 350 г курячої шинки;
- 1 ст. крупно тертого сиру;
- класичний майонез;
- свіжий часник.
Приготування:
- Часник очистити і роздавити. Його кількість потрібно регулювати за смаком.
- Змішати його з заздалегідь тертим сиром і додати майонез.
- Курячу шинку нарізати дуже тонкими однаковими скибочками.
- На кожен викласти порції начинки і скрутити рулетики.
Закріпити заготовки красивими шпажками і охолодити.
Бутерброди з сиром і червоною рибою
Інгредієнти:
- 150 г малосольною червоної риби;
- 1/3 ст. м’якого сирного сиру;
- білий хліб;
- рослинна олія;
- салат з морських водоростей.
Приготування:
- Гострим ножем нарізати рибу тонкими витонченими пластинками.
- З шматочків білого хліба зрізати скоринки. Вирізати з решти м’якоті квадратні рівні заготовки.
- Змастити сковорідку невеликою кількістю будь-якого рослинного масла. Підсушити на ній хлібні заготовки.
- Основи для майбутніх бутербродів повинні покритися апетитною рум’яною скоринкою. Можна скористатися для цієї мети і тостером.
- Кожен хлібний шматочок промазати м’яким сирним сиром. Чим більше його буде, тим смачніше і ніжніше вийде закуска.
- Зверху на сир викласти шматочки риби.
Прикрасити кожен бутерброд невеликою кількістю салату з морських водоростей. Для цієї ж мети можна взяти корейську моркву, свіжу зелень або будь-які овочі.