Рулет з лаваша з корейською морквою
Інгредієнти:
- 1 великий широкий вірменський лаваш;
- 2 завчасно зварених яйця;
- 2 плавлених сирка;
- 250 г моркви по-корейськи;
- 1/3 ст. легкого майонезу;
- зелень кропу.
Приготування:
- Охолоджені варені яйця крупно потерти. Так само подрібнити плавлені сирки. Для зручності натирання, попередньо варто злегка підморозити продукти.
- Корейську закуску прямо руками віджати від соку. Якщо овочева соломка занадто довга, порізати її кухонними ножицями до бажаного розміру.
- Кріп промити, обсушити і дрібно нашаткувати.
- Змішати підготовлені інгредієнти і заправити майонезом.
- Викласти отриману начинку рівним шаром на розгорнутий лаваш.
- Загорнути з нього щільний тугий рулет.
Покрити закуску плівкою і охолодити. Порізати невеликими шматочками і подати до столу.