Новорічні страви – 22 популярних рецепта

Рулет з лаваша з корейською морквою

Інгредієнти:

  • 1 великий широкий вірменський лаваш;
  • 2 завчасно зварених яйця;
  • 2 плавлених сирка;
  • 250 г моркви по-корейськи;
  • 1/3 ст. легкого майонезу;
  • зелень кропу.

Приготування:

  • Охолоджені варені яйця крупно потерти. Так само подрібнити плавлені сирки. Для зручності натирання, попередньо варто злегка підморозити продукти.
  • Корейську закуску прямо руками віджати від соку. Якщо овочева соломка занадто довга, порізати її кухонними ножицями до бажаного розміру.
  • Кріп промити, обсушити і дрібно нашаткувати.
  • Змішати підготовлені інгредієнти і заправити майонезом.
  • Викласти отриману начинку рівним шаром на розгорнутий лаваш.
  • Загорнути з нього щільний тугий рулет.

Покрити закуску плівкою і охолодити. Порізати невеликими шматочками і подати до столу.

Дивіться також:  Шашлик в духовці – 11 смачних рецептів приготування шашлику
Прокрутка до верху