Новорічні страви – 22 популярних рецепта

Свинячі відбивні в духовці з сиром і помідорами

Інгредієнти:

  • ½ Кіло свинячої корейки;
  • 2 сирих великих яйця;
  • 50 р пшеничного борошна;
  • 100 г подрібненого твердого сиру;
  • соняшникова олія;
  • 15 г свіжої зелені;
  • 2 – 3 томата;
  • сіль і перець.

Приготування:

  • М’ясо порізати шматками (оптимальна товщина для кожного – 1,5 см).
  • Загорнути свинину в пакет і відбити кожен скибочку спеціальним молоточком. Використовувати потрібно сторону, на якій немає зубчиків, щоб не порвати м’ясо.
  • Обваляти кожен шматочок свинини в борошні, змішаної з сіллю і перцем. Можна додатково натерти м’ясо спеціями за смаком.
  • Вміст сирих яєць збити в піалі. Вмочити в отриману масу майбутні відбивні.
  • Шматочки, запаніровані в борошні та яйці, викласти в товстостінну сковорідку з розігрітим рослинним маслом. Спочатку обсмажити відбивні з одного боку, потім – з іншого. Досить готувати кожен шматочок по 2 хвилини.
  • Злегка обсмажене м’ясо перекласти у форму з невисокими бортами або на деко.
  • На кожен шматочок висипати невелику жменю рубаної зелені. Додати по парі кружечків томату. Зверху засипати всі подрібненим сиром.
  • Запікати м’ясо в духовій шафі при 180 – 190 градусах протягом 10 – 12 хвилин. Якщо збільшити цей час, свинину можна пересушити.

Вибираючи гарячі страви, віддайте перевагу тим, які зручно подавати невеликими порціями. В цьому відношенні витончені відбивні з начинкою стають ідеальним рішенням.

Дивіться також:  Соус для пасти – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху