Свинячі відбивні в духовці з сиром і помідорами
Інгредієнти:
- ½ Кіло свинячої корейки;
- 2 сирих великих яйця;
- 50 р пшеничного борошна;
- 100 г подрібненого твердого сиру;
- соняшникова олія;
- 15 г свіжої зелені;
- 2 – 3 томата;
- сіль і перець.
Приготування:
- М’ясо порізати шматками (оптимальна товщина для кожного – 1,5 см).
- Загорнути свинину в пакет і відбити кожен скибочку спеціальним молоточком. Використовувати потрібно сторону, на якій немає зубчиків, щоб не порвати м’ясо.
- Обваляти кожен шматочок свинини в борошні, змішаної з сіллю і перцем. Можна додатково натерти м’ясо спеціями за смаком.
- Вміст сирих яєць збити в піалі. Вмочити в отриману масу майбутні відбивні.
- Шматочки, запаніровані в борошні та яйці, викласти в товстостінну сковорідку з розігрітим рослинним маслом. Спочатку обсмажити відбивні з одного боку, потім – з іншого. Досить готувати кожен шматочок по 2 хвилини.
- Злегка обсмажене м’ясо перекласти у форму з невисокими бортами або на деко.
- На кожен шматочок висипати невелику жменю рубаної зелені. Додати по парі кружечків томату. Зверху засипати всі подрібненим сиром.
- Запікати м’ясо в духовій шафі при 180 – 190 градусах протягом 10 – 12 хвилин. Якщо збільшити цей час, свинину можна пересушити.
Вибираючи гарячі страви, віддайте перевагу тим, які зручно подавати невеликими порціями. В цьому відношенні витончені відбивні з начинкою стають ідеальним рішенням.