Свинина, запечена по-французьки
Інгредієнти:
- 650 – 700 г свинячого балика;
- 300 г свіжих помідорів;
- 150 г твердого сиру;
- 2 головки ріпчастої цибулі;
- 1/3 ст. класичного майонезу;
- 1 ч. л. меленого перцю і сіль за смаком.
Приготування:
- Промитий і обсушенный свинячий балик нарізати однаковими шматками. Важливо вибирати свіже м’ясо, тоді готове блюдо вийде більш м’яким і соковитим.
- Відбиті свинячі скибки присипати сіллю, будь перцем за смаком і викласти на промаслений лист поруч один з одним.
- Ріпчасту цибулю дуже тонко порізати півкільцями і розподілити їх поверх м’яса.
- Далі розкласти пластинки свіжих томатів і покрити інгредієнти майонезній сіткою.
- Засипати все сиром. Чим більше його використовувати, тим смачніше вийде готову страву.
Запікати свинину з усіма доповненнями при середній температурі трохи більше години. Важливо залишити готове м’ясо на 10 – 12 хвилин на тому ж листі, щоб воно ввібрало в себе виділилися під час запікання соки.