Новорічні страви – 22 популярних рецепта

Свинина, запечена по-французьки

Інгредієнти:

  • 650 – 700 г свинячого балика;
  • 300 г свіжих помідорів;
  • 150 г твердого сиру;
  • 2 головки ріпчастої цибулі;
  • 1/3 ст. класичного майонезу;
  • 1 ч. л. меленого перцю і сіль за смаком.

Приготування:

  • Промитий і обсушенный свинячий балик нарізати однаковими шматками. Важливо вибирати свіже м’ясо, тоді готове блюдо вийде більш м’яким і соковитим.
  • Відбиті свинячі скибки присипати сіллю, будь перцем за смаком і викласти на промаслений лист поруч один з одним.
  • Ріпчасту цибулю дуже тонко порізати півкільцями і розподілити їх поверх м’яса.
  • Далі розкласти пластинки свіжих томатів і покрити інгредієнти майонезній сіткою.
  • Засипати все сиром. Чим більше його використовувати, тим смачніше вийде готову страву.

Запікати свинину з усіма доповненнями при середній температурі трохи більше години. Важливо залишити готове м’ясо на 10 – 12 хвилин на тому ж листі, щоб воно ввібрало в себе виділилися під час запікання соки.

Дивіться також:  Що приготувати швидко і смачно – 18 рецептів
Прокрутка до верху