Оладки з кабачків – 15 смачних рецептів

Оладки з кабачків в духовці

Цей рецепт прекрасний, насамперед, тим, що він максимально скорочує кількість калорій, які збільшує смаження.

Інгредієнти:

  • один середній кабачок;
  • два яйця;
  • зелень на ваш смак;
  • сіль;
  • розпушувач;
  • 2 – 3 ложки кефіру;
  • склянку борошна.

Приготування:

  • Натерти кабачки на середній тертці, ретельно відіжміть сік, додайте рубану зелень за смаком. Вбийте два яйця, додайте сіль, розпушувач і кефір. Вимісіть всю масу, покладіть борошно. Тісто повинне вийти густіше, ніж на звичайні оладки.
  • Розігрійте духовку до 180 – 200 градусів. Деко застеліть спеціальним папером для випікання, або користуйтеся спеціальними силіконовими килимками – це дає можливість випікати, не змащуючи маслом листи.
  • Розкладіть оладки по листу, трохи притисніть зверху – так вони рівно отекут, і край буде красивий.
  • Поставте в духовку на 20 – 25 хвилин. Залежно від характеру грубки, оладки випікаються від 15 дл 30 хвилин, тому, через 15 хвилин загляньте, і якщо золотиста корочкауже присутній, краще спробувати один – швидше за все вони вже готові.

Цей варіант рецепту – найкращий для дітей і людей, які піклуються про здорове, низькокалорійному харчуванні, чим менше муки ви додасте, тим менш калорійним стане блюдо. Пробуйте різну кількість інгредієнтів, грайте зі складом, і ви знайдете свій ідеальний варіант.

Дивіться також:  Картопля в духовці – 19 рецептів приготування в домашніх умовах