Запікаємо смачні оладки в духовці
Інгредієнти: 2-3 кабачка, цибулинка, половинка моркви, свіжий часник, велике яйце, 1 ч. ложка морської солі, 3 ст. ложки високосортного борошна, 1 ст. ложка рафінованої олії.
- Першим ділом включається духовка, щоб до готовності тіста вона вже була гарячою.
- Овочі миють, при необхідності чистяться і подрібнюються за допомогою терки з самими великими поділками. У масу додається сіль. Хвилин через 5-6 кабачки терті добре віджимаються від виділився соку.
- До отриманої маси викладається дрібно терта морква і нарізаний мініатюрними кубиками цибулю. При бажанні його можна також натерти на тертці.
- У кабачкове тісто додається яєчко, борошно і рафінована олія.
- У кінці масу закладаються мелкорубленые часникові зубчики. Їх кількість можна регулювати за власним смаком.
- Суміш добре вимішується, за смаком перчится або присмачується іншими улюбленими приправами.
- Ложкою тісто виливається на деко, застелений промасленим пергаментом.
Апетитні оладки з кабачків в духовці запікається 12-14 хвилин для рум’яності. Перевертати їх не обов’язково.