Оладки з кабачків – 8 рецептів приготування

Запікаємо смачні оладки в духовці

Інгредієнти: 2-3 кабачка, цибулинка, половинка моркви, свіжий часник, велике яйце, 1 ч. ложка морської солі, 3 ст. ложки високосортного борошна, 1 ст. ложка рафінованої олії.

  • Першим ділом включається духовка, щоб до готовності тіста вона вже була гарячою.
  • Овочі миють, при необхідності чистяться і подрібнюються за допомогою терки з самими великими поділками. У масу додається сіль. Хвилин через 5-6 кабачки терті добре віджимаються від виділився соку.
  • До отриманої маси викладається дрібно терта морква і нарізаний мініатюрними кубиками цибулю. При бажанні його можна також натерти на тертці.
  • У кабачкове тісто додається яєчко, борошно і рафінована олія.
  • У кінці масу закладаються мелкорубленые часникові зубчики. Їх кількість можна регулювати за власним смаком.
  • Суміш добре вимішується, за смаком перчится або присмачується іншими улюбленими приправами.
  • Ложкою тісто виливається на деко, застелений промасленим пергаментом.

Апетитні оладки з кабачків в духовці запікається 12-14 хвилин для рум’яності. Перевертати їх не обов’язково.

Дивіться також:  Стегно індички – 7 смачних рецептів приготування
Прокрутка до верху