Оладки з кабачків – 8 рецептів приготування

З сиром і часником

Інгредієнти: кіло кабачків, 320 г високосортного борошна, 220 г твердого сиру, 3 яйця, 4-5 часникових зубков, пучок кропу, 1 ч. ложка кам’яної солі.

  • Овочі миються, з них зрізаються краю. При необхідності з кабачків знімається шкірка. Далі овочі крупно труться, солятся і через 6-7 хвилин віджимаються від зайвої рідини.
  • До кабачків викладаються всі інші інгредієнти, заявлені в рецепті. Свіжий кріп попередньо потрібно подрібнити, а часник пропустити через прес. Сир треться на тертці з самими дрібними поділками. Від якості цього продукту в більшій мірі залежить смак вже готових оладок.
  • Ложкою, отримана маса викладається на сковороду з розпеченим маслом.

Оладки з кабачків з сиром обсмажують з обох боків і відразу подаються до столу.

Дивіться також:  Домашня локшина – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху