Як приготувати оладки з манкою?
Інгредієнти: 330 г свіжий кабачків, 3 ст. ложки манної крупи, 1 ч. ложка кухонної солі, куряче яєчко, будь ароматні трави.
- Молоді овочі ретельно миються і натираються на тертку з великими поділками. Вийшла «стружка» посипається сіллю, перемішують і залишають на декілька хвилин, після чого добре віджимається від соку.
- Поступово в масу додаються інші інгредієнти з рецепту, починаючи з сирого яєчка. Ароматні трави можна вибирати будь-які.
- Після перемішування «тісто» залишається на півгодинки до розбухання манки. Якщо часу на цей процес немає, можна відразу приступати до смаження частування.
На добре розігрітому маслі вироби готуються до рум’яності.