Оладки з кабачків – 8 рецептів приготування

Як приготувати оладки з манкою?

Інгредієнти: 330 г свіжий кабачків, 3 ст. ложки манної крупи, 1 ч. ложка кухонної солі, куряче яєчко, будь ароматні трави.

  • Молоді овочі ретельно миються і натираються на тертку з великими поділками. Вийшла «стружка» посипається сіллю, перемішують і залишають на декілька хвилин, після чого добре віджимається від соку.
  • Поступово в масу додаються інші інгредієнти з рецепту, починаючи з сирого яєчка. Ароматні трави можна вибирати будь-які.
  • Після перемішування «тісто» залишається на півгодинки до розбухання манки. Якщо часу на цей процес немає, можна відразу приступати до смаження частування.

На добре розігрітому маслі вироби готуються до рум’яності.

Дивіться також:  Манна каша – 7 рецептів як варити на молоці
Прокрутка до верху