Рецепт від Юлії Висоцької
Інгредієнти: 3 невеликих кабачка, 85 г твердого голландського сиру, куряче яйце, 4 ст. ложки високосортного борошна, сіль, суміш перців.
- Спочатку обробляються овочі. За необхідності вони позбавляються від шкірки і крупно труться. Потім солятся і залишають на пару хвилин.
- Овочева «стружка» віджимається, після чого в неї надсилаються всі інші заявлені продукти по порядку. Твердий сир заздалегідь дуже дрібно треться. Замість суміші мелених кольорових перчиком можна вибирати будь-які інші улюблені приправи.
- Вийшло «тісто» глибокої ложкою виливається на розпечену сковорідку. Оладки запікаються з двох сторін.
Подається частування із звичайною сметаною або пікантним часниковим соусом.