Оладки з кабачків – 8 рецептів приготування

Рецепт від Юлії Висоцької

Інгредієнти: 3 невеликих кабачка, 85 г твердого голландського сиру, куряче яйце, 4 ст. ложки високосортного борошна, сіль, суміш перців.

  • Спочатку обробляються овочі. За необхідності вони позбавляються від шкірки і крупно труться. Потім солятся і залишають на пару хвилин.
  • Овочева «стружка» віджимається, після чого в неї надсилаються всі інші заявлені продукти по порядку. Твердий сир заздалегідь дуже дрібно треться. Замість суміші мелених кольорових перчиком можна вибирати будь-які інші улюблені приправи.
  • Вийшло «тісто» глибокої ложкою виливається на розпечену сковорідку. Оладки запікаються з двох сторін.

Подається частування із звичайною сметаною або пікантним часниковим соусом.

Дивіться також:  М’ясо по-французьки з картоплею – 9 рецептів
Прокрутка до верху