Оладки з кабачків – 8 рецептів приготування

Дієтичне блюдо зі шпинатом

Інгредієнти: великий кабачок, ріпчаста цибулька, 180 г замороженого шпинату, 3 ст. ложки кухонної борошна, дрібна сіль, чорний мелений перчик.



  • Кабачок миється, чиститься, крупно треться, присипається сіллю, а через деякий час віджимається від зайвої вологи.
  • Цибуля дрібно рубається гострим ножиком. Таким же чином подрібнюється і розморожений заздалегідь шпинат.
  • Всі продукти змішуються в одній мисці. Присмачуються перцем. Додається до них і борошно.

З маси формуються кабачкові оладки, які обсмажують до готовності з обох сторін. Яскраві зелені вкраплення шпинату в цьому блюді виглядають дуже апетитно.

Дивіться також:  М’ясний хліб – 7 рецептів приготування в домашніх умовах
Прокрутка до верху