З додаванням м’ясного фаршу
Інгредієнти: 370 г кабачків, 2 курячих яйця, 230 г будь-якого м’ясного фаршу, зубок часнику, 2 ст. ложки пшеничного борошна, сіль за смаком, будь-які спеції.
- Овочі чистяться і труться на тертці з середніми отворами. У масу додається сіль. Через деякий час вона віджимається від виділився соку. Якщо цього не зробити, майбутнє овочеве тісто виявиться занадто рідким.
- Тепер можна вбивати в масу сирі яйця. Після перемішування додається сирий фарш. Можна брати будь-який, в тому числі і змішаний. Наприклад, з курки та свинини.
- У суміш додається подрібнений часник, будь-які вибрані спеції.
- Після засипання борошна потрібно ще раз добре вимісити всі продукти.
- На розігрітому рослинному маслі вироби обсмажують з обох сторін. Зручно викладати кожну нову порцію тіста за допомогою столової ложки.
Подаються коржі з будь-яким гарніром або просто з улюбленим соусом.