Оладки з кабачків – 8 рецептів приготування

З додаванням м’ясного фаршу

Інгредієнти: 370 г кабачків, 2 курячих яйця, 230 г будь-якого м’ясного фаршу, зубок часнику, 2 ст. ложки пшеничного борошна, сіль за смаком, будь-які спеції.

  • Овочі чистяться і труться на тертці з середніми отворами. У масу додається сіль. Через деякий час вона віджимається від виділився соку. Якщо цього не зробити, майбутнє овочеве тісто виявиться занадто рідким.
  • Тепер можна вбивати в масу сирі яйця. Після перемішування додається сирий фарш. Можна брати будь-який, в тому числі і змішаний. Наприклад, з курки та свинини.
  • У суміш додається подрібнений часник, будь-які вибрані спеції.
  • Після засипання борошна потрібно ще раз добре вимісити всі продукти.
  • На розігрітому рослинному маслі вироби обсмажують з обох сторін. Зручно викладати кожну нову порцію тіста за допомогою столової ложки.

Подаються коржі з будь-яким гарніром або просто з улюбленим соусом.

Дивіться також:  Тісто для домашньої локшини – 7 рецептів
Прокрутка до верху