Оладки з курячого філе – 8 рецептів, як приготувати на сковороді і в духовці

Як приготувати на кефірі

Оладки з кефіром виходять ніжніше і пишніше: це скаже будь-кулінар. Поєднуючись з куркою, кефір додає м’ясу особливу ніжність – оладки з рубленого курячого філе просто тануть у роті. Багато кисломолочного напою не лийте: тісто стане рідким, його буде важче прожарити.

Будуть потрібні:

• 450 г філе;
• 100 мл кефіру;
• цибуля;
• часник;
• борошно або манка (2 ст. л.);
• яйце;
• приправи олія для смаження.

Інструкція:

1. М’ясо нарубим, наллємо в фарш кефір, розіб’ємо яйце, приправимо і досолим за смаком.
2. Дамо м’яса промаринуватися від 30 до 60 хвилин. Потім потремо туди цибулю, часник на дрібній тертці. Вмешаем манку або борошно.
3. На сковорідку викладемо оладки і обсмажимо.
Подаємо страву з картопляними часточками по-селянськи, соусом із зелені, сметани, краплею майонезу або йогурту. Смачний, ситний і незвичайний обід на швидку руку готовий!

Дивіться також:  Паста карбонара з беконом та вершками класична - 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху