Як приготувати на кефірі

Оладки з кефіром виходять ніжніше і пишніше: це скаже будь-кулінар. Поєднуючись з куркою, кефір додає м’ясу особливу ніжність – оладки з рубленого курячого філе просто тануть у роті. Багато кисломолочного напою не лийте: тісто стане рідким, його буде важче прожарити.
Будуть потрібні:
• 450 г філе;
• 100 мл кефіру;
• цибуля;
• часник;
• борошно або манка (2 ст. л.);
• яйце;
• приправи олія для смаження.
Інструкція:
1. М’ясо нарубим, наллємо в фарш кефір, розіб’ємо яйце, приправимо і досолим за смаком.
2. Дамо м’яса промаринуватися від 30 до 60 хвилин. Потім потремо туди цибулю, часник на дрібній тертці. Вмешаем манку або борошно.
3. На сковорідку викладемо оладки і обсмажимо.
Подаємо страву з картопляними часточками по-селянськи, соусом із зелені, сметани, краплею майонезу або йогурту. Смачний, ситний і незвичайний обід на швидку руку готовий!