Омлет на сковороді з молоком – 6 найсмачніших рецептів пишного омлету

Готуємо з манкою

Щоб зробити пишний омлет, можна поступити інакше. Достатньо в рецептурний склад додати манну крупу. Вона, як відомо, володіє унікальною здатністю набухати в рідині. Готову страву виходить пишним і незвичайно м’яким. В цьому випадку для роботи треба брати:

  • 3 сирих яйця;
  • 50 г манки;
  • 100 г молока;
  • трохи солі;
  • 30 г вершкового масла.


Методика приготування тут буде дещо іншою:

  • Спочатку яйця розбити в глибоку ємність, а потім посолити і добре збити їх з молоком.
  • Додати манну крупу і продовжити перемішування. Тут вже можна скористатися міксером.
  • Приготовлену масу залишити на чверть години. За цей час крупа набухне.
  • Нагріти сковороду і розтопити в ній масло.
  • Вилити на сковороду яєчно-манну суміш і смажити під кришкою.

Страву можна вважати готовим, коли його поверхня стане матовою.

Дивіться також:  Тушкована капуста з рисом – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху