Готуємо з манкою
Щоб зробити пишний омлет, можна поступити інакше. Достатньо в рецептурний склад додати манну крупу. Вона, як відомо, володіє унікальною здатністю набухати в рідині. Готову страву виходить пишним і незвичайно м’яким. В цьому випадку для роботи треба брати:
- 3 сирих яйця;
- 50 г манки;
- 100 г молока;
- трохи солі;
- 30 г вершкового масла.
Методика приготування тут буде дещо іншою:
- Спочатку яйця розбити в глибоку ємність, а потім посолити і добре збити їх з молоком.
- Додати манну крупу і продовжити перемішування. Тут вже можна скористатися міксером.
- Приготовлену масу залишити на чверть години. За цей час крупа набухне.
- Нагріти сковороду і розтопити в ній масло.
- Вилити на сковороду яєчно-манну суміш і смажити під кришкою.
Страву можна вважати готовим, коли його поверхня стане матовою.