Омлет на сковороді з молоком – 6 найсмачніших рецептів пишного омлету

З шинкою та цибулею

Щоб блюдо було більш ситним і поживним, краще приготувати омлет з шинкою та цибулею. Такий сніданок чоловікам сподобається більше. Для цього знадобиться:

  • 6 яєць;
  • 100 г шинки;
  • 1 цибулина;
  • 200 мл жирного молока;
  • 120 г будь-якого твердого сиру;
  • 40 р борошна;
  • 2 свіжих томата;
  • зелень кропу і будь-які приправи.

Зробити таке блюдо буде зовсім нескладно:

  • Порізати соломкою шинку.
  • Дрібно покришити цибулька.
  • Довільно нарізати шматочками томати.
  • Потерти на тертці з великими отворами сир.
  • На розігрітій сковороді обсмажити в рослинній олії цибулю.
  • Додати подрібнену шинку з помідорами, перемішати, добре прогріти.
  • Як тільки суміш злегка підрум’яниться, зробити вогонь менше і накрити сковороду кришкою, щоб вона протомилась.
  • За цей час треба встигнути збити яйця разом з молоком.
  • Вилити отриману масу на сковороду поверх шинки і овочів.
  • Як тільки вона досягне стадії напівготовності, поверхню посипати сиром. Продовжувати смажити під кришкою ще приблизно 2 хвилини.

Омлет можна вважати готовим, коли сир на поверхні повністю розплавиться. Після цього її потрібно перекласти на тарілку і прикрасити по своєму смаку.

Дивіться також:  Ліверна ковбаса в домашніх умовах – 7 рецептів приготування
Прокрутка до верху