Омлет на сковороді з молоком – 6 найсмачніших рецептів пишного омлету

Ситний сніданок з ковбасою і помідорами

Якщо в блюдо додати звичайну варену ковбасу і помідори, то вийде досить простий, але дуже ситний сніданок. Причому готується цей варіант омлету на сковороді з молоком швидко і просто. Для початку потрібно зібрати на робочому столі всі потрібні інгредієнти:

  • 3 яйця;
  • 1 помідор;
  • 50 мл незбираного молока;
  • потроху солі і перцю;
  • 50 г ковбаси;
  • 10 мл будь-якого олії соняшникової;
  • зелень петрушки.

Технологія приготування омлету:

  • Яйця добре збити з сіллю, молоком і перцем.
  • Томати вимити, а потім порізати їх кубиками.
  • Так само подрібнити і ковбасу.
  • На сковороді з товстим дном розігріти олію. Для більшого аромату до соняшниковій олії можна додати шматочок вершкового.
  • Викласти ковбасу з помідорами на сковороду і обсмажити їх приблизно дві-три хвилини.
  • Залити пасеровані продукти яєчно-молочною сумішшю і перемішати.
  • Смажити під кришкою, поки поверхня складного «млинця» не схопиться. Після цього її можна відкрити і готовий омлет посипати свіжою зеленню.

Така страва може стати непоганим початком дня. Воно не тільки підніме настрій, але і дасть гарний заряд енергії.

Дивіться також:  Картопля по-французьки – 10 рецептів приготування
Прокрутка до верху