Ситний сніданок з ковбасою і помідорами
Якщо в блюдо додати звичайну варену ковбасу і помідори, то вийде досить простий, але дуже ситний сніданок. Причому готується цей варіант омлету на сковороді з молоком швидко і просто. Для початку потрібно зібрати на робочому столі всі потрібні інгредієнти:
- 3 яйця;
- 1 помідор;
- 50 мл незбираного молока;
- потроху солі і перцю;
- 50 г ковбаси;
- 10 мл будь-якого олії соняшникової;
- зелень петрушки.
Технологія приготування омлету:
- Яйця добре збити з сіллю, молоком і перцем.
- Томати вимити, а потім порізати їх кубиками.
- Так само подрібнити і ковбасу.
- На сковороді з товстим дном розігріти олію. Для більшого аромату до соняшниковій олії можна додати шматочок вершкового.
- Викласти ковбасу з помідорами на сковороду і обсмажити їх приблизно дві-три хвилини.
- Залити пасеровані продукти яєчно-молочною сумішшю і перемішати.
- Смажити під кришкою, поки поверхня складного «млинця» не схопиться. Після цього її можна відкрити і готовий омлет посипати свіжою зеленню.
Така страва може стати непоганим початком дня. Воно не тільки підніме настрій, але і дасть гарний заряд енергії.