З кабачками на зиму
Інгредієнти: 2,5 кг молодих кабачків, 420 г томат-пасти, 220 г моркви і лучка, кілька гілочок свіжої петрушки, 90 г цукру-піску, 40 г кухонної солі, 35 мл столового оцту.

Цибуля позбавляється від лушпиння, ріжеться кубиками і обсмажується.
Морквина чиститься, подрібнюється за допомогою терки і готується разом з цибулею до ніжно-золотавого кольору.
До овочів в сковорідку додаються кубики молодого кабачка і трохи томатної пасти. Маса гаситься трохи менше півгодини на повільному вогні.
Далі в ємність доливається залишилася паста, додається мелкорубленная петрушка, оцет, сіль та цукровий пісок. Маса нудиться на мінімальному вогні ще 5-7 хвилин.
Залишається розлити страву за підготовленим банкам і закатати їх. Кілька діб перевернуті баночки будуть настоюватися перевернутими і закутаними в теплий плед.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11