Овочеве рагу з кабачками – 11 рецептів приготування

З картоплею і капустою в каструлі

Інгредієнти: половина качана капусти, 6 картоплин, цілий кабачок, цибулинка, томат, морква, кухонна сіль, суміш мелених перчиком, 1 склянку фільтрованої води.

  • Кубики цибулі і тонкі кружечки моркви страхуються на олії 8-9 хвилин у товстостінній каструлі.
  • До перерахованих овочів викладаються кубики картопляних бульб і кабачка. Ще через 5-6 хвилин приготування під закритою кришкою в ємність відправляється дрібно нашаткована і розім’ята руками капуста.
  • Далі маса солиться, у неї відправляються шматочки очищених помідорів, перець і гаряча вода. За смаком можна додати роздавлений часник і свіжий.
  • Під кришкою страва тушкується до м’якості всіх компонентів.
  • Щоб зробити смак страви більш яскравим, варто використовувати суміш різних ароматних трав.

    Дивіться також:  Яловичина, запечена в духовці – 9 рецептів приготування
    Прокрутка до верху