З картоплею і капустою в каструлі
Інгредієнти: половина качана капусти, 6 картоплин, цілий кабачок, цибулинка, томат, морква, кухонна сіль, суміш мелених перчиком, 1 склянку фільтрованої води.

Кубики цибулі і тонкі кружечки моркви страхуються на олії 8-9 хвилин у товстостінній каструлі.
До перерахованих овочів викладаються кубики картопляних бульб і кабачка. Ще через 5-6 хвилин приготування під закритою кришкою в ємність відправляється дрібно нашаткована і розім’ята руками капуста.
Далі маса солиться, у неї відправляються шматочки очищених помідорів, перець і гаряча вода. За смаком можна додати роздавлений часник і свіжий.
Під кришкою страва тушкується до м’якості всіх компонентів.
Щоб зробити смак страви більш яскравим, варто використовувати суміш різних ароматних трав.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11