Овочеве рагу з кабачками – 11 рецептів приготування

Як приготувати з баклажанами?

Компоненти: по середньому кабачка і баклажана, жовтий солодкий болгарський перець, 2 стиглих томатів, часник за смаком, сіль універсальна приправа.

  • Баклажан ріжеться на кубики разом зі шкіркою, після чого пересипається сіллю і залишають на 15-17 хвилин. Цей етап необхідний, щоб позбавити овочі від гіркоти.
  • Всі компоненти також шинкують кубиками. Часник можна просто пропустити через прес.
  • Помідори перед нарізкою позбавляються від шкірки.
  • Спочатку на розпеченій сковорідці смажиться цибуля. Потім він готується вже разом з перцем. Коли ці продукти розм’якшаться, до них висипається кабачок і баклажан.
  • Мікс з овочів готується на сильному вогні 3-4 хвилини.
  • Далі нагрівання плити зменшується, у сковорідку відправляються томати разом з виділилася при нарізці рідиною. Овочеве рагу з кабачками і баклажанами буде нудитися під кришкою близько 25 хвилин.
  • Сіль і приправи додаються в блюдо вже приблизно за 5 хвилин до готовності.

    Дивіться також:  Чіпси Принглс: всі смаки, склад, калорійність. 5 рецептів страв з чіпсами Pringles
    Прокрутка до верху