Як приготувати з баклажанами?
Компоненти: по середньому кабачка і баклажана, жовтий солодкий болгарський перець, 2 стиглих томатів, часник за смаком, сіль універсальна приправа.

Баклажан ріжеться на кубики разом зі шкіркою, після чого пересипається сіллю і залишають на 15-17 хвилин. Цей етап необхідний, щоб позбавити овочі від гіркоти.
Всі компоненти також шинкують кубиками. Часник можна просто пропустити через прес.
Помідори перед нарізкою позбавляються від шкірки.
Спочатку на розпеченій сковорідці смажиться цибуля. Потім він готується вже разом з перцем. Коли ці продукти розм’якшаться, до них висипається кабачок і баклажан.
Мікс з овочів готується на сильному вогні 3-4 хвилини.
Далі нагрівання плити зменшується, у сковорідку відправляються томати разом з виділилася при нарізці рідиною. Овочеве рагу з кабачками і баклажанами буде нудитися під кришкою близько 25 хвилин.
Сіль і приправи додаються в блюдо вже приблизно за 5 хвилин до готовності.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11