Овочеве рагу з кабачками – 11 рецептів приготування

З додаванням картоплі

Інгредієнти: 420 г кабачків, 230 г баклажанів, велика морква, цибулька, 4 картоплини, жовтий болгарський перець, 2 помідори, кухонна сіль, ароматні трави.

  • Для початку вимиту й очищену картоплю потрібно нарізати тонкими брусочками і відправити смажитися в розпеченому маслі.
  • Коли картопля буде наполовину готовий, до нього викладаються інші овочі (довільно подрібнені).
  • Рагу з кабачками і картоплею щільно закривається кришкою й нудиться на повільному вогні трохи менше півгодини.
  • За кілька хвилин до готовності страву солиться і присипається обраними ароматними травами.
  • Подавати рагу вийшло можна і як основне блюдо і як гарнір.

    Дивіться також:  Котлети з минтая – 6 дуже смачних рецептів
    Прокрутка до верху