Овочеве рагу з кабачками – 11 рецептів приготування

Варіант для мультиварки

Інгредієнти: велика морква, солодкий болгарський перець, 2 великих кабачка і стільки ж томатів, ріпчаста цибулина, 2 зубки часнику, сіль, прованські трави.

  • Спочатку в чашу відправляються подрібнений перець, цибуля та морква. Останній компонент можна натирати за допомогою спеціальної «корейської» терки. У програмі, призначеної для смаження, зазначені інгредієнти готуються 8-9 хвилин. Пасерування потрібно постійно помішувати.
  • Далі в чашу засипаються шматочки помідорів. Шкірку з них знімати не обов’язково.
  • Останніми засипаються кубики кабачків. На цьому етапі додаються приправи, сіль, подрібнений часник.
  • Готується страва 25 хвилин у програмі гасіння.
  • Вийшло блюдо перемішується, знову накривається кришкою і залишають настоюватися на підігріві хвилин 10-12.

    Дивіться також:  Лобіо по-грузинськи – 8 рецептів приготування
    Прокрутка до верху