Варіант для мультиварки
Інгредієнти: велика морква, солодкий болгарський перець, 2 великих кабачка і стільки ж томатів, ріпчаста цибулина, 2 зубки часнику, сіль, прованські трави.

Спочатку в чашу відправляються подрібнений перець, цибуля та морква. Останній компонент можна натирати за допомогою спеціальної «корейської» терки. У програмі, призначеної для смаження, зазначені інгредієнти готуються 8-9 хвилин. Пасерування потрібно постійно помішувати.
Далі в чашу засипаються шматочки помідорів. Шкірку з них знімати не обов’язково.
Останніми засипаються кубики кабачків. На цьому етапі додаються приправи, сіль, подрібнений часник.
Готується страва 25 хвилин у програмі гасіння.
Вийшло блюдо перемішується, знову накривається кришкою і залишають настоюватися на підігріві хвилин 10-12.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11