Овочеве рагу з кабачками – 11 рецептів приготування

Овочеве рагу зі свининою

Інгредієнти: півкіло м’якоті свинини, кіло картоплі, кабачок, 3 болгарський солодкий перець будь-якого кольору, пекучий перець, 2 морквини, 4 помідори, 3 цибулини, часник за смаком, 5 ст. ложки томат-пасти, по щіпці меленого перцю і коріандру, сіль.

  • Мініатюрні шматочки свинини смажаться швидко на великому вогні до рум’яності.
  • Разом з м’ясом готуються подрібнені цибуля та морква до м’якості. Далі вміст сковорідки перекладається в казан.
  • В ту ж ємність відправляються дрібні кубики кабачка, невеликі шматочки картоплі, скибочки помідорів без шкірки, брусочки солодкого перцю, тонкі слайсы часнику і гострий перчик.
  • Відразу ж в ємність виливається 2 склянки солоної води, додається томат-паста і спеції.
  • Під кришкою рагу буде нудитися близько 40-45 хвилин на дуже повільному вогні. У результаті виходить самостійне гаряче блюдо.

    Дивіться також:  Креветки в клярі – 6 рецептів приготування
    Прокрутка до верху