Овочеве рагу зі свининою
Інгредієнти: півкіло м’якоті свинини, кіло картоплі, кабачок, 3 болгарський солодкий перець будь-якого кольору, пекучий перець, 2 морквини, 4 помідори, 3 цибулини, часник за смаком, 5 ст. ложки томат-пасти, по щіпці меленого перцю і коріандру, сіль.

Мініатюрні шматочки свинини смажаться швидко на великому вогні до рум’яності.
Разом з м’ясом готуються подрібнені цибуля та морква до м’якості. Далі вміст сковорідки перекладається в казан.
В ту ж ємність відправляються дрібні кубики кабачка, невеликі шматочки картоплі, скибочки помідорів без шкірки, брусочки солодкого перцю, тонкі слайсы часнику і гострий перчик.
Відразу ж в ємність виливається 2 склянки солоної води, додається томат-паста і спеції.
Під кришкою рагу буде нудитися близько 40-45 хвилин на дуже повільному вогні. У результаті виходить самостійне гаряче блюдо.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11