Як приготувати з яловичиною?
Інгредієнти: півкіло м’якоті яловичини, по 2 шт. помідорів і жовтого болгарського перчика, великий кабачок, 2 цибулинки, морква, часник за смаком, пучок свіжого кропу, сіль, пахучі трави.

Першим ділом промиті і обсушені паперовим рушником шматочки яловичини обсмажуються пару хвилин на розпеченому маслі. Далі до них наливається трохи солоної води, і м’ясо гаситься під кришкою 6-7 хвилин.
Далі до м’яса відправляється цибуля і морква. Разом вони обсмажуються ще пару хвилин.
Залишається висипати в глибоку сковорідку інші подрібнені овочі (крім томатів), і томити під кришкою 20-25 хвилин. При необхідності можна додати ще трохи води.
В останню чергу в рагу з кабачками і м’ясом додаються скибочки помідорів без шкірки, тертий часник, сіль, пахучі трави. Приблизно через 5-6 хвилин блюдо знімається з вогню і посипається свіжим рубаним кропом.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11