Рагу з кабачками і цвітною капустою
Інгредієнти: невеликий молоденький кабачок, морква, 240 г цвітної капусти, цибулина, половинка червоного солодкого перцю, половинка помідора, сухі прянощі, дрібна сіль.

Всі овочі миються і крупно нарізати. Спочатку на жирі обсмажується цибуля, потім до нього додається морква подрібнена.
Поступово до овочів викладаються половинки кружечків кабачка, брусочки перцю і суцвіття капусти.
Коли вміст сковорідки трохи зм’якнути, можна додати в неї сіль і прянощі.
Останнім у ємність відправляється помідор без шкірки, нарізані дрібними скибочками. На цьому етапі можна налити в майже готове рагу з кабачками і цвітною капустою соєвий соус.
Ще через 7-8 хвилин страва повністю готове. Прикрашається воно смаженими горішками або кунжутом.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11