Овочеве рагу з кабачками – 11 рецептів приготування

Рагу з кабачками і цвітною капустою

Інгредієнти: невеликий молоденький кабачок, морква, 240 г цвітної капусти, цибулина, половинка червоного солодкого перцю, половинка помідора, сухі прянощі, дрібна сіль.

  • Всі овочі миються і крупно нарізати. Спочатку на жирі обсмажується цибуля, потім до нього додається морква подрібнена.
  • Поступово до овочів викладаються половинки кружечків кабачка, брусочки перцю і суцвіття капусти.
  • Коли вміст сковорідки трохи зм’якнути, можна додати в неї сіль і прянощі.
  • Останнім у ємність відправляється помідор без шкірки, нарізані дрібними скибочками. На цьому етапі можна налити в майже готове рагу з кабачками і цвітною капустою соєвий соус.
  • Ще через 7-8 хвилин страва повністю готове. Прикрашається воно смаженими горішками або кунжутом.

    Дивіться також:  Котлети з курячого філе – 9 рецептів приготування
    Прокрутка до верху