Овочеве рагу з кабачками – 11 рецептів приготування

Рецепт приготування в горщиках

Інгредієнти: 430 г будь-якого м’яса, банку маринованих грибочків, 2 морквини, цибулинка, 3-4 картоплини, великий кабачок, солодкий болгарський перчик, шматочок твердого сиру, сіль, майонез, суміш перчиком.

  • Спочатку м’ясо обсмажується до рум’яності. Попередньо його потрібно посолити і поперчити. Готовий продукт розкладається по горщикам.
  • Зверху висипаються все крупно нарізані овочі. Якщо зробити їх шматочки занадто дрібними, то ці інгредієнти швидко розваряться в процесі запікання.
  • Останніми в горщики розкладаються гриби. Маса присаливается і заливається майонезом, розведеним невеликою кількістю кип’яченої води.
  • Горщики засипаються тертим сиром і відправляються в духовку.
  • Запікається страва близько години при 190-210 градусах.

    Дивіться також:  Кролик тушкований з картоплею – 7 рецептів
    Прокрутка до верху