Рецепт приготування в горщиках
Інгредієнти: 430 г будь-якого м’яса, банку маринованих грибочків, 2 морквини, цибулинка, 3-4 картоплини, великий кабачок, солодкий болгарський перчик, шматочок твердого сиру, сіль, майонез, суміш перчиком.

Спочатку м’ясо обсмажується до рум’яності. Попередньо його потрібно посолити і поперчити. Готовий продукт розкладається по горщикам.
Зверху висипаються все крупно нарізані овочі. Якщо зробити їх шматочки занадто дрібними, то ці інгредієнти швидко розваряться в процесі запікання.
Останніми в горщики розкладаються гриби. Маса присаливается і заливається майонезом, розведеним невеликою кількістю кип’яченої води.
Горщики засипаються тертим сиром і відправляються в духовку.
Запікається страва близько години при 190-210 градусах.
Сторінки:
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11