Готуємо в мультиварці
Практично у кожної сучасної господині на кухні є мультиварка, адже за допомогою неї можна приготувати корисні страви, навіть такі відомі на весь світ, як паелья.
В Іспанії її подають на обід, так як вважається, що інгредієнти, які використовуються в приготуванні, погано засвоюються організмом в більш пізній час.
Спосіб приготування:
- У чашу мультиварки наливаємо трохи олії олив і обсмажуємо 500 г морепродуктів до золотистої скоринки. Потім додаємо до них три зубчики подрібненого часнику і тонкі скибочки болгарського перцю.
- Через 15 хвилин, висипаємо 300 г сухого рису разом з дрібкою шафрану та іншими приправами.
- Вливаємо склянку бульйону (води), встановлюємо режим «Рис» або «Плов».
- Перед тим як подати паелью на стіл, скроплюємо соком лимона.