Паелья з морепродуктів – 8 рецептів приготування

Готуємо в мультиварці

Практично у кожної сучасної господині на кухні є мультиварка, адже за допомогою неї можна приготувати корисні страви, навіть такі відомі на весь світ, як паелья.

В Іспанії її подають на обід, так як вважається, що інгредієнти, які використовуються в приготуванні, погано засвоюються організмом в більш пізній час.

Спосіб приготування:

  • У чашу мультиварки наливаємо трохи олії олив і обсмажуємо 500 г морепродуктів до золотистої скоринки. Потім додаємо до них три зубчики подрібненого часнику і тонкі скибочки болгарського перцю.
  • Через 15 хвилин, висипаємо 300 г сухого рису разом з дрібкою шафрану та іншими приправами.
  • Вливаємо склянку бульйону (води), встановлюємо режим «Рис» або «Плов».
  • Перед тим як подати паелью на стіл, скроплюємо соком лимона.
Дивіться також:  М’ясо по-французьки з картоплею – 9 рецептів
Прокрутка до верху