Паелья з морепродуктів від Юлії Висоцької
Відома телеведуча Юлія Висоцька обожнює іспанську кухню і пропонує нашій увазі свій рецепт приготування паельї. Таке блюдо особливо оцінять ті, хто боїться нашкодити своїй фігурі, так як у своєму рецепті Юлія використовує багато овочів. Тому вам знадобиться селера, морква і болгарський перець, а також креветки, томатна паста, спеції і, звичайно, рис.
Спосіб приготування:
- Першим ділом відварюємо 12 – 15 креветок, бульйон можна підфарбувати щіпка шафрану.
- Моркву, солодкий перець і стебла селери нарізаємо кубиками і пасеруємо на сковороді.
- До овочів засипаємо півсклянки рису, спеції, додаємо дві ложки томатної пасти і вливаємо бульйон.
- Тушкуємо страву на малому вогні до готовності. За кілька хвилин в паелью викладаємо креветки і скроплюємо її лимонним соком.