З морським коктейлем
Приготування паельї з морським коктейлем практично нічим не відрізняється від класичного рецепту. Плюс в тому, що в цьому випадку не доведеться купувати морські продукти окремо, а можна взяти вже укомплектований морепродуктів пакет.
Як правило, такий продукт продається в замороженому вигляді, тому перед приготуванням морський коктейль потрібно розморозити і злегка прогріти на сковороді, щоб випарувалася вся зайва волога.
Інгредієнти:
- упаковка морського коктейлю (200 г);
- 150 г рису;
- щіпка шафрану;
- два склянки овочевого бульйону;
- солодкий перець;
- щіпка сушеного часнику.
Спосіб приготування:
- На широкій сковороді обсмажуємо до золотистого кольору морепродукти разом з подрібненим часником.
- Потім приправляємо їх шафраном, висипаємо рис і тонкі смужки солодкого перцю. Вливаємо бульйон, який можна зварити з будь-яких овочів.
- Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо страву до готовності.