Паелья з морепродуктів – 8 рецептів приготування

З морським коктейлем

Приготування паельї з морським коктейлем практично нічим не відрізняється від класичного рецепту. Плюс в тому, що в цьому випадку не доведеться купувати морські продукти окремо, а можна взяти вже укомплектований морепродуктів пакет.

Як правило, такий продукт продається в замороженому вигляді, тому перед приготуванням морський коктейль потрібно розморозити і злегка прогріти на сковороді, щоб випарувалася вся зайва волога.

Інгредієнти:

  • упаковка морського коктейлю (200 г);
  • 150 г рису;
  • щіпка шафрану;
  • два склянки овочевого бульйону;
  • солодкий перець;
  • щіпка сушеного часнику.

Спосіб приготування:

  • На широкій сковороді обсмажуємо до золотистого кольору морепродукти разом з подрібненим часником.
  • Потім приправляємо їх шафраном, висипаємо рис і тонкі смужки солодкого перцю. Вливаємо бульйон, який можна зварити з будь-яких овочів.
  • Накриваємо сковороду кришкою і тушкуємо страву до готовності.
Дивіться також:  Червона цибуля – 8 рецептів приготування
Прокрутка до верху