Чорна паелья з морепродуктами
Чорнило каракатиці – це справжня знахідка для фармацевтики, виробництва фарб і кулінарії, адже перед нами натуральний барвник. Багато господинь побоюються готувати страви з таким інгредієнтом, а даремно.
Чорнило каракатиці дуже корисні, а страви вони надають не тільки чорний окрас, але і особливий відтінок смаку.
Спосіб приготування:
- На сковороді з оливковою олією разом з ложечкою сушеного часнику обсмажуємо п’ять королівських креветок, 100 г кальмарів, чотири лангустина і каракатицю.
- Далі вливаємо дві склянки рибного бульйону, додаємо ложечку чорнила каракатиці і як тільки інгредієнти почне кипіти, висипаємо 150 г рису. Через 20 хвилин додаємо три ложки горошку, приправи і зелень.
- Прикриваємо сковороду і доводимо паелью до повної готовності.