Паелья з морепродуктів – 8 рецептів приготування

Чорна паелья з морепродуктами

Чорнило каракатиці – це справжня знахідка для фармацевтики, виробництва фарб і кулінарії, адже перед нами натуральний барвник. Багато господинь побоюються готувати страви з таким інгредієнтом, а даремно.

Чорнило каракатиці дуже корисні, а страви вони надають не тільки чорний окрас, але і особливий відтінок смаку.

Спосіб приготування:

  • На сковороді з оливковою олією разом з ложечкою сушеного часнику обсмажуємо п’ять королівських креветок, 100 г кальмарів, чотири лангустина і каракатицю.
  • Далі вливаємо дві склянки рибного бульйону, додаємо ложечку чорнила каракатиці і як тільки інгредієнти почне кипіти, висипаємо 150 г рису. Через 20 хвилин додаємо три ложки горошку, приправи і зелень.
  • Прикриваємо сковороду і доводимо паелью до повної готовності.
Дивіться також:  Як смачно приготувати щуку в домашніх умовах
Прокрутка до верху