Банановий десерт
Компоненти: гранований склянку свіжого молока, склянка з гіркою високосортного борошна, 2 великих яйця, 2 ст. ложки цукрового піску, стиглий трохи м’який банан, 1 ч. ложка пекарського порошку, 35 г якісного вершкового масла, сіль на кінчику ложки.
- Першим ділом перемішуються між собою всі сухі компоненти. Борошно і пекарський порошок можна попередньо просіяти.
- Всі з’єднані компоненти дуже добре перемішуються, щоб вийшла досить однорідна сипуча маса.
- Окремо блендером збиваються яйця. До них додається молоко, нарізану шматочками фрукт і вершкове масло. Останнім попередньо розтоплюється. Всі складові також обробляються блендером.
- На наступному етапі з’єднуються суміші з 2 та 3 кроки.
- Бажано залишити тісто на 12-14 хвилин в теплі, щоб пекарський порошок встиг почати взаємодіяти з іншими продуктами.
Обсмажуються бананові панкейкі на абсолютно сухий сковорідці зі спеціальним антипригарним покриттям.