Панкейкі на молоці – 7 рецептів смачних і пишних

Пишні панкейкі

Для додання пишності, ніжності і м’якості в рецепт вводиться кефір або сколотини, які насичують тісто додатковим киснем.

Список продуктів, які потрібні, щоб приготувати пишні панкейкі:

  • борошно – 330 г;
  • яйце;
  • пекарський розпушувач – 2 чайні ложки;
  • сода – 1 ч. л.;
  • 50 г білого цукру;
  • кефір (знежирений) – 0,6 л;
  • пакетик ванільного цукру;
  • масло – 50 р.

Для початку слід збити з цукром яйця віночком, влити кефір кімнатної температури з ваніліном. Всипати в отриману суміш просіяне борошно, пекарський розпушувач, соду. Все перемішати віночком. Влити розтоплене масло. Для зручності відмірювання необхідної кількості тесту можна користуватися мірною склянкою – на один виріб знадобиться 1 кухонний ополоник. Смажити млинці потрібно до утворення рум’яної скоринки.

Дивіться також:  Американські млинці – панкейкі