Пишні панкейкі
Для додання пишності, ніжності і м’якості в рецепт вводиться кефір або сколотини, які насичують тісто додатковим киснем.
Список продуктів, які потрібні, щоб приготувати пишні панкейкі:
- борошно – 330 г;
- яйце;
- пекарський розпушувач – 2 чайні ложки;
- сода – 1 ч. л.;
- 50 г білого цукру;
- кефір (знежирений) – 0,6 л;
- пакетик ванільного цукру;
- масло – 50 р.
Для початку слід збити з цукром яйця віночком, влити кефір кімнатної температури з ваніліном. Всипати в отриману суміш просіяне борошно, пекарський розпушувач, соду. Все перемішати віночком. Влити розтоплене масло. Для зручності відмірювання необхідної кількості тесту можна користуватися мірною склянкою – на один виріб знадобиться 1 кухонний ополоник. Смажити млинці потрібно до утворення рум’яної скоринки.