Панкейкі на молоці – 7 рецептів смачних і пишних

На молоці з бананом

Як правило, панкейкі подають з медом, варенням, сиропом. Але можна ввести доповнення до десерту в самі млинці. Наприклад, приготувати панкейкі на молоці з бананом.

Необхідні продукти:

  • молоко – 0,2 л;
  • 2 яйця;
  • один банан;
  • стакан білого борошна;
  • розпушувач – 1 ч. л.;
  • 20 г масла;
  • цукор – 2 ст. л.;
  • трохи солі, досить пари пучок.

Окремо змішуємо сухі інгредієнти. За допомогою блендера збиваємо яйця з бананом, розтопленим маслом і молоком. Яєчно-бананову масу потроху вливаємо в суміш сухих інгредієнтів. Тісто перемішуємо до однорідності. Відставляємо на чверть години, щоб тісто «відпочило». За цей час розпушувач почне діяти і млинці виходити пишними.

Сковорода повинна бути розігріта, без олії. На один млинець припадає 3 столові ложки тіста. Про готовність млинчика можна судити по утворенню бульбашок на його поверхні – можна перевертати. Для подачі рекомендується складати панкейкі стопкою по 4-5 штук і поливати зверху обраним варенням.

Дивіться також:  Гарбузові панкейкі – 6 рецептів приготування