Карбонара з беконом, вершками та помідорами
Карбонара з беконом, вершками та помідорами – це гармонійне поєднання компонентів, кожен з яких чудово доповнює та відтіняє один одного. Додавши зовсім небагато овочів, паста стає в рази соковитішою та ароматнішою, обов’язково спробуйте, і ви не пошкодуєте!
Час приготування – 20 хв.
Час приготування – 10 хв.
Порцій – 1.
Інгредієнти:
- Спагетті – 100 гр.
- Бекон – 70 грн.
- Черрі – 3 шт.
- Вершки 20% – 100 мл.
- Пармезан – 60 г.
- Базилік – 5 гілочок
- Олія – для смаження.
- Сіль за смаком.
- Перець чорний мелений – до смаку.
Процес приготування:
Крок 1. Насамперед наливаємо воду в каструлю і доводимо до кипіння. Під струменем води ополіскуємо овочі та зелень.
Крок 2. Черрі розрізаємо на 2-4 частини залежно від розміру, подрібнюємо бекон, базилік і натираємо сир.
Крок 3. У киплячу воду відправляємо спагетті і відварюємо до стану аль-денте, відкидаємо на друшляк.
Крок 4. Скибочки бекону підрум’янюємо на розпеченій олії.
Крок 5. До м’яса додаємо помідори, заважаємо і прогріваємо одну хвилину, потім вливаємо вершки, солимо і перчимо – томимо ще 60 секунд.
Крок 6. Викладаємо в апетитний соус пасту, посипаємо базиліком та пармезаном – розмішуємо і через 2 хвилини прибираємо з плити.
Крок 7. Розкладаємо страву по тарілках і трапезуємо. Смачного!