Паста карбонара з беконом та вершками класична – 10 рецептів приготування

Карбонара з беконом, вершками та помідорами

Карбонара з беконом, вершками та помідорами – це гармонійне поєднання компонентів, кожен з яких чудово доповнює та відтіняє один одного. Додавши зовсім небагато овочів, паста стає в рази соковитішою та ароматнішою, обов’язково спробуйте, і ви не пошкодуєте!

Час приготування – 20 хв.

Час приготування – 10 хв.

Порцій – 1.

Інгредієнти:

  • Спагетті – 100 гр.
  • Бекон – 70 грн.
  • Черрі – 3 шт.
  • Вершки 20% – 100 мл.
  • Пармезан – 60 г.
  • Базилік – 5 гілочок
  • Олія – ​​для смаження.
  • Сіль за смаком.
  • Перець чорний мелений – до смаку.

Процес приготування:

Крок 1. Насамперед наливаємо воду в каструлю і доводимо до кипіння. Під струменем води ополіскуємо овочі та зелень.

Крок 2. Черрі розрізаємо на 2-4 частини залежно від розміру, подрібнюємо бекон, базилік і натираємо сир.

Крок 3. У киплячу воду відправляємо спагетті і відварюємо до стану аль-денте, відкидаємо на друшляк.

Крок 4. Скибочки бекону підрум’янюємо на розпеченій олії.

Крок 5. До м’яса додаємо помідори, заважаємо і прогріваємо одну хвилину, потім вливаємо вершки, солимо і перчимо – томимо ще 60 секунд.

Крок 6. Викладаємо в апетитний соус пасту, посипаємо базиліком та пармезаном – розмішуємо і через 2 хвилини прибираємо з плити.

Крок 7. Розкладаємо страву по тарілках і трапезуємо. Смачного!

Дивіться також:  Курячі відбивні з сиром – 7 рецептів приготування в духовці на сковороді