Паста з беконом – 10 рецептів приготування

Паста з беконом і куркою

Склад компонентів:

  • бекон – 200 – 230 г;
  • паста – 300 г;
  • філе курятини – 300 г;
  • жирні вершки – 70 мл;
  • подрібнений пармезан – 60 г;
  • яйця – 2 шт.;
  • сіль, пахучі трави.

Приготування:

  • Курятину порізати мініатюрними шматочками. Обсмажити на будь-якому жирі до легкої рум’яності.
  • Зварити пасту по інструкції на упаковці.
  • У маленькій каструльці змішати вершки, сир, вміст сирих яєць, сіль, трави. Прогріти компоненти разом.
  • Бекон дуже дрібно порізати і відправити в соус. Прогріти масу пару хвилин, але не доводити до кипіння.

Викласти на тарілку готову пасту. Зверху розташувати шматочки птиці і ніжний вершковий соус. Вийшло блюдо з беконом і куркою подати гарячим.

Дивіться також:  Рулет зі свинячої рульки – 5 рецептів приготування