Паста з беконом і куркою
Склад компонентів:
- бекон – 200 – 230 г;
- паста – 300 г;
- філе курятини – 300 г;
- жирні вершки – 70 мл;
- подрібнений пармезан – 60 г;
- яйця – 2 шт.;
- сіль, пахучі трави.
Приготування:
- Курятину порізати мініатюрними шматочками. Обсмажити на будь-якому жирі до легкої рум’яності.
- Зварити пасту по інструкції на упаковці.
- У маленькій каструльці змішати вершки, сир, вміст сирих яєць, сіль, трави. Прогріти компоненти разом.
- Бекон дуже дрібно порізати і відправити в соус. Прогріти масу пару хвилин, але не доводити до кипіння.
Викласти на тарілку готову пасту. Зверху розташувати шматочки птиці і ніжний вершковий соус. Вийшло блюдо з беконом і куркою подати гарячим.