Паста з фаршем — 12 рецептів приготування

Паста з фаршем та сиром

Набір інгредієнтів: 480 г фаршу з яловичини, цибуля-ріпка (1 шт.), сіль, 2 склянки макаронів-рожков, яловичого бульйону і стільки ж молока, по 1 ч. л. цибулевого і часникового порошку, а також цукру, 3 ст. л. пасти з томатів, ціла ріпчаста цибулина, мелена паприка, 330 г напівтвердого сиру.

  • Фарш обсмажується до готовності з дрібними шматочками цибулі. До нього викладається паста з помідорів, цукор-пісок, паприка, часниковий і цибульний порошок.
  • Готове м’ясо прямо в сковороді заливається бульйоном і молоком.
  • До нього надсилаються і сирі макарони.
  • Після закипання вогонь під сковородою зменшується до мінімуму і маса гаситься 10-13 хвилин.
  • За хвилинку до готовності частування воно посипається тертим сиром.

Сковорідка залишається на плиті, поки сирна стружка повністю розтопиться.

Дивіться також:  Закуска до шампанського -7 кращих рецептів
Прокрутка до верху