Паста з фаршем та сиром
Набір інгредієнтів: 480 г фаршу з яловичини, цибуля-ріпка (1 шт.), сіль, 2 склянки макаронів-рожков, яловичого бульйону і стільки ж молока, по 1 ч. л. цибулевого і часникового порошку, а також цукру, 3 ст. л. пасти з томатів, ціла ріпчаста цибулина, мелена паприка, 330 г напівтвердого сиру.
- Фарш обсмажується до готовності з дрібними шматочками цибулі. До нього викладається паста з помідорів, цукор-пісок, паприка, часниковий і цибульний порошок.
- Готове м’ясо прямо в сковороді заливається бульйоном і молоком.
- До нього надсилаються і сирі макарони.
- Після закипання вогонь під сковородою зменшується до мінімуму і маса гаситься 10-13 хвилин.
- За хвилинку до готовності частування воно посипається тертим сиром.
Сковорідка залишається на плиті, поки сирна стружка повністю розтопиться.