Паста з фаршем — 12 рецептів приготування

З фаршем і овочами

Набір інгредієнтів: 420-440 г спагеті, півкіло будь-якого складеного фаршу, 2 болгарських перчика, морквина, 2 ріпчасті цибулини, 2 помідора, 5-6 часникових зубчиків, 5 ст. л. пасти з томатів, сіль.

  • Спочатку до напівготовності обсмажується підсолений фарш.
  • Потім в сковороду до м’яса по черзі додаються овочі. Першим ділом — подрібнені цибуля та морква. Далі — шматочки томатів і роздавлений часник. І, нарешті, брусочки солодкого перцю.
  • Після додавання кожного нового інгредієнта маса обсмажується 3-4 хвилини.
  • Соус змішується з пастою з томатів, досаливается і нудиться під кришкою 15-17 хвилин.
  • Спагетті варяться до готовності.

Можна змішати макаронні вироби з приготованим соусом або подавати їх окремо.

Дивіться також:  Як приготувати горбушу - 10 смачних рецептів соковитої та мякої горбуші
Прокрутка до верху