Традиційний варіант по-флотськи
Набір інгредієнтів: 170 г макаронних виробів, 270 г будь-якого фаршу, велика ріпчаста цибулина, сіль, будь-які спеції.
- Цибуля довільно мельчится і рум’яниться на розігрітому жирі.
- До овочу відправляється м’ясо. Разом компоненти смажаться до зміни кольору фаршу. Щоб останній не злипався, в процесі приготування його великі грудки потрібно періодично розбивати лопаткою. В самому кінці фарш солиться і присмачується будь-якими спеціями.
- Макарони відварюють до готовності і викладаються в сковорідку з м’ясом. Складові добре перемішуються.
Щоб зробити зовнішній вигляд страви ще більш апетитним, воно посипається подрібненою зеленню.