Паста з фаршем — 12 рецептів приготування

Традиційний варіант по-флотськи

Набір інгредієнтів: 170 г макаронних виробів, 270 г будь-якого фаршу, велика ріпчаста цибулина, сіль, будь-які спеції.

  • Цибуля довільно мельчится і рум’яниться на розігрітому жирі.
  • До овочу відправляється м’ясо. Разом компоненти смажаться до зміни кольору фаршу. Щоб останній не злипався, в процесі приготування його великі грудки потрібно періодично розбивати лопаткою. В самому кінці фарш солиться і присмачується будь-якими спеціями.
  • Макарони відварюють до готовності і викладаються в сковорідку з м’ясом. Складові добре перемішуються.

Щоб зробити зовнішній вигляд страви ще більш апетитним, воно посипається подрібненою зеленню.

Дивіться також:  Котлети з квасолі – 8 простих і смачних рецептів
Прокрутка до верху