Паста з фаршем — 12 рецептів приготування

Запіканка з пасти з фаршем

Набір інгредієнтів: 260 г Моцарели і Рікотти, 420 г макаронних виробів, велика цибулина, 630 г томатів у власному соку, свіжий часник, півкіло свинячого фаршу, 80 г тертого Пармезану, велике яйце, 1,5 ст. соусу з помідорів, сіль.

  • Цибулю і часник мельчатся і обсмажуються на олії оливи до появи приємного аромату. Сюди ж переміщається подрібнене м’ясо.
  • Вміст ємності смажиться до повної готовності фаршу. Суміш солиться.
  • У сковорідку переміщається паста з томатів і консервовані помідори. Маса тушкується на середньому вогні ще 7-8 хвилин, поки соус не загусне.
  • Макарони відварюють до напівготовності.
  • Всі використовувані види сирів дрібно труться, змішуються в мисці і заливаються сирим яйцем. Ця маса з’єднується з макаронними виробами.
  • Основа запіканки перекладається в підготовлену форму. Зверху розподіляється м’ясний соус.
  • За смаком можна присипати майбутнє частування тертим сиром.

Запікається частування 20-25 хвилин в добре розігрітій духовці.

Дивіться також:  Морквяні котлети – класичний рецепт і 5 варіантів приготування
Прокрутка до верху