Карбонара з фаршем
Набір інгредієнтів: 330 г спагеті, 180 г будь-якого фаршу (краще всього — змішаного), 160 мл жирних вершків, 130 г Пармезану, 3 сирих яйця, мелений базилік, сіль.
- Фарш солиться, перчится, добре розминається виделкою і викласти на сковорідку з будь-яким розігрітим жиром. У процесі смаження м’ясо потрібно постійно помішувати, щоб воно не злипалося в один клубок.
- Для соусу вершки з’єднуються з 3 жовтками, присаливаются і збиваються. В результаті суміш повинна почати злегка пузиритися.
- У соус відправляється тертий сир. Після чергового перемішування вершкова маса виливається до фаршу.
- Потрібно нагрівати суміш на повільному вогні при частому помішуванні, поки вона не загусне.
- Макарони відварюють до напівготовності і викладаються в гарячий соус.
Паста буде настоюватися під кришкою 15-17 хвилин, після чого її можна відразу ж подавати гостям.