Паста з фаршем — 12 рецептів приготування

Карбонара з фаршем

Набір інгредієнтів: 330 г спагеті, 180 г будь-якого фаршу (краще всього — змішаного), 160 мл жирних вершків, 130 г Пармезану, 3 сирих яйця, мелений базилік, сіль.

  • Фарш солиться, перчится, добре розминається виделкою і викласти на сковорідку з будь-яким розігрітим жиром. У процесі смаження м’ясо потрібно постійно помішувати, щоб воно не злипалося в один клубок.
  • Для соусу вершки з’єднуються з 3 жовтками, присаливаются і збиваються. В результаті суміш повинна почати злегка пузиритися.
  • У соус відправляється тертий сир. Після чергового перемішування вершкова маса виливається до фаршу.
  • Потрібно нагрівати суміш на повільному вогні при частому помішуванні, поки вона не загусне.
  • Макарони відварюють до напівготовності і викладаються в гарячий соус.

Паста буде настоюватися під кришкою 15-17 хвилин, після чого її можна відразу ж подавати гостям.

Дивіться також:  Лазанья рецепт з фаршем в духовці – 9 рецептів
Прокрутка до верху