У вершковому соусі
Набір інгредієнтів: 420 г спагетті і курячого фаршу, по 90 г жирних вершків і напівтвердого сиру, будь ароматні трави за смаком, 1 ст. л. пасти з томатів, сіль, невелика ріпчаста цибулина.
- Курячий фарш солиться, змішується з вибраними спеціями і обсмажується на розігрітому маслі. Коли він змінить свій колір, можна додавати до нього подрібнену цибулю, сіль і спеції.
- У масу вводяться вершки, після чого вона залишається нудитися на невеликому вогні до загусання. В останню чергу в соус викладається паста з томатів.
- Спагетті варяться до готовності і змішуються з вмістом сковорідки.
Перед подачею до столу порції страви рясно посипаються тертим сиром.